×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 923
Вторник, 01 Август 2017 09:30

„Мини Мис и Мини Мистър“ Лозенец 2017- за първи път!

Оценете
(0 гласа)

Като част от Турнето „Детето на морето“, на 29 юли в Лозенец гостува Палавото Шоу на актрисата Илиана Балийска- продуцент,автор,водещ и лицензиант на марките „Мини Мис и Мини Мистър“ и „Малки Големи Таланти“ за чаровни и талантливи мини сладури от 3 до 12 години. Събитието беше под патронажа на кмета на Лозенец- Женя Гандиева, която получи почетна купа от екипа на Конкурса- Оригинал. Два часа и половина повече от 40 малчугани си оспорваха престижните титли. Мини госпожиците се надфръцкваха като манекенки; мини господата си играха на културисти- мускулести, а решаващо за крайното класиране беше надталантчването- без ограничение в сценичното изпълнение- с песен, стихотворение, танц, гимнастика, акробатика. Олимпийският принцип- „Важното е участието, а не класирането“ е водещ и за Талантиадата, която вече 19 години дава възможност за мащабна изява на децата- творци и хиляди малки големи таланти са стартирали от нея. Доказано е, че силата на всеки проект е в традицията. Догодина по същото време, на същото място- лятната сцена пред кметството на Лозенец- тези, които не са успели сега да изкъшкат притеснението, ще имат нов шанс. За всички участници имаше много награди и аплодисменти, а Илиана Балийска забавлява малките и порасналите с авторските си песни- дечицата танцуваха и палуваха и в края на емоционалното и атрактивно Шоу, екипа и публиката избраха за първи носители на титлите „Мини Мис“ и „Мини Мистър“ Лозенец 2017:

В първа възрастова група- от 3 до 6 години: мини фурията- певица и танцьорка Ситара Славова- 5 г. от София и Венелин Петров- 5 г. от Плевен

Втора възрастова група- от 7 до 12 години: певицата Виктория Иванова- 11г. от Лозенец и възхитителния чаровник и танцьор Марк Ангелов от София (и Лозенец, защото по цяло лято е там ), за когото Балийска каза, че го вижда с корона, златен медал и купата на победител от националния конкурс в София.

Любимото детско шоу- Конкурсът, който е запазена марка за детски усмивки- в Лозенец е не само национален, а и международен, защото имаше курортистчета от Австрия, които се окичиха с лента „Мини Мис“ Чужбинче- Лозенец 2017

Призьорите от 1-ва до 6-та позиция ще представят Лозенец на XIX Национален телевизионен Конкурс „Мини Мис и Мини Мистър“ България 2017 в Националния Дворец на децата-София.

Прочетена 4428 пъти
Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Официален сайт на община Царево