×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 923
Четвъртък, 29 Декември 2016 11:34

Общински съвет Царево проведе последната сесия за 2016година

Оценете
(1 глас)

На последното за 2016г. заседание на Общински съвет Царево бе одобрено кандидатстването на Общината с проектно предложение “ Изготвяне на Стратегия на МИРГ “Приморско – Созопол – Царево” 2014-2020”.

Днес бе гласувана и одобрена пазарната цена на книгата със заглавие “Царево”. Това е първото луксозно издание на книга за Община Царево, отпечатано в голям тираж. Автор на книгата е проф. Божидар Димитров, в нея е представена  информация, свързана с археология, етнография, история, а красотата на община Царево е онагледена с богат снимков материал.  Книгата ще бъде предоставена на Общински исторически музей- Царево, от където всеки желаещ ще може да я закупи на цена от 36лв.

Съветниците гласуваха също със „За“  извършените разходи за командировки и посрещане на гости от кмета на Община Царево инж. Лапчев и председателя на ОбС г-н Скулиев, за 2016г.

Днес бе гласувано и прието решение за допълване на Годишната програма за управление и разпореждане с имотите- общинска собственост за 2016г.

На последната за годината сесия на Общински съвет Царево, кметът инж. Лапчев поздрави съветниците и им пожела „Весело посрещане на Новата година“. Той използва възможността официално да поздрави председателя на ОбС Царево- адвокат Скулиев, който на Коледа стана за трети път баща на момиченце.

Прочетена 2693 пъти
Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Официален сайт на община Царево