Вторник, 26 Февруари 2019 08:50

МДТ - Царево уведомява всички данъкоплатци регистрирани на територията на община Царево

Оценете
(0 гласа)

МДТ - Царево уведомява всички данъкоплатци регистрирани на територията на община Царево, че от 8:00 часа на 27-ми февруари 2019-та година стартира кампанията за плащане на данък върху недвижимите имоти, такса битови отпадъци, данъка върху превозните средства и други за 2019-та година. Първите трима платили данъкоплатци ще получат подарък лично от кмета на Община Царево – инж. Георги Лапчев.
Заплащането на задълженията за цялата 2019г. в срок 30-ти април носи 5% отстъпка.
Напомняме, че съгласно нормативната уредба, задълженията за съответния местен налог се погасява по реда на възникването им, т.е. за заплащане на текущи задължения за 2019г. следва сумите по предходните данъчни периоди да бъдат надлежно погасени.
За улеснение на данъкоплатците община Царево предоставя възможност за плащания в брой в касите на МДТ-Царево, ул. "Крайморска" 14, във фронт-офиса на общината, ул. "Хан Аспарух" 27, в кметство Ахтопол, кметство Лозенец и по график във всички населени места в общината.
Плащания се приемат и чрез стационарен ПОС терминал в сградата на МДТ-Царево и чрез виртуален ПОС терминал - от официалната страница на община Царево www.tsarevo.org по кодове на плащанията.
Задълженията могат да се платят по банков път или с пощенски запис в "Български пощи" ЕООД в цялата страна.

Прочетена 1746 пъти
Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Официален сайт на община Царево